A1 Makedonija Details

За A1 Компанијата А1 Македонија е член на А1 Телеком Австрија Групацијата, водечки провајдер за комуникациски и дигитални решенија во Централна и Источна Европа кој работи во седум држави и обезбедува услуги на...
За A1 Компанијата А1 Македонија е член на А1 Телеком Австрија Групацијата, водечки провајдер за комуникациски и дигитални решенија во Централна и Источна Европа кој работи во седум држави и обезбедува услуги на над 25 милиони корисници. На македонскиот пазар компанијата опслужува 1,2 милиони корисници, овозможувајќи им одлично корисничко искуство. Во согласност со дигиталниот начин на живот, А1 е насочена кон обезбедување на најдобри телекомуникациски и дигитални решенија и нуди обемно портфолио на услуги. Услугите кои ги нуди компанијата се целосно насочени кон потребите на корисниците, а опфаќаат услуги во мобилната телефонија, фиксната телефонија, мобилен и оптички интернет, кабелска и дигитална телевизија, конвергентна понуда која вклучува комбинирани пакети со сите услуги, како и напредни ICT решенија. Преку најсовремена сопствена мрежа А1 на корисниците им овозможува целосна покриеност со 4G LTE мобилен интернет насекаде во земјата и 4G+ во урбаните средини и покриеност на 99,8% од населението. Со услугата за грижа на своите корисници достапна 24 часа во текот на целата недела и константното надградување на каналите за комуникација, А1 ја докажува супериорната грижа за корисниците. Услугите кои ги нуди компанијата овозможуваат дигитален начин на живот и работа како и можност на компаниите и работите да се поврзат насекаде и во секое време.Ваш А1
Website
Employees
HQ
0771234
Location
Skopje, Skopje
Revenue
$4.8M

Technologies

Email Providers
CSS and JavaScript Libraries

Employees

Customer Experience Quality Assurance Team coordinator
Assistant Accountant
Head of B2C Marketing
Head of Customer Contact Center
Business Sales Support Team Coordinator, B2B

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

"We love the interface, the experience, and most importantly… the results."

Erik Straub

Chief Marketing Officer, Kickfurther

"Using Apollo, we’ve solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects."

Michael Transon

CEO, Victorious

Ready to try it out?

Get started for free, then add your whole team. You can always talk to sales if you’re interested in advanced plans.