al petrol SHELL Licensee Details

Kompania AL-PETROL me seli në Vragoli, Fushë Kosovë, me deponi në Miradi të ulët – Dobrevë, ka një traditë mbi 25 vite të punes me derivate të naftës me shumicë dhe pakicë. Jemi furnizues të parë dhe më të mëdh...
Kompania AL-PETROL me seli në Vragoli, Fushë Kosovë, me deponi në Miradi të ulët – Dobrevë, ka një traditë mbi 25 vite të punes me derivate të naftës me shumicë dhe pakicë. Jemi furnizues të parë dhe më të mëdhenj prej vitit 1988, tani kemi edhe deponi më moderne në Ballkan, e furnizuar me derivate të naftës prej kompanive më prestixhioze në botë, me cilësi të lartë. Poashtu posedonë edhe deponinë e gasit (LPG).
Employees
Location

Technologies

Employees

Assistant To The Chief Financial Officer
Supply & Wholesale Director
Warehouse Manager
CCTV Administrator
Emergency Manager

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

"We love the interface, the experience, and most importantly… the results."

Erik Straub

Chief Marketing Officer, Kickfurther

"Using Apollo, we’ve solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects."

Michael Transon

CEO, Victorious

Ready to try it out?

Get started for free, then add your whole team. You can always talk to sales if you’re interested in advanced plans.