Arben Qirezi's Professional Contact Details

Arben Qirezi's Current Company Details

Kolegji Riinvest u themelua në vitin 2007 mbi traditën e pasur shumë vjeçare të Institutit për Hulumtime Zhvillimore Riinvest dhe nga një grup ekspertësh kosovar të shkencave kompjuterike me punë dhe banim ne A...
Kolegji Riinvest u themelua në vitin 2007 mbi traditën e pasur shumë vjeçare të Institutit për Hulumtime Zhvillimore Riinvest dhe nga një grup ekspertësh kosovar të shkencave kompjuterike me punë dhe banim ne Austri. Personeli akademik i Riinvestit u zhvillua gjatë disa viteve në universitete evropiane e amerikane, e veçmas në Universitetin Staffordshire të Britanisë së Madhe.Tani me Kolegjin Riinvest janë të lidhur profesorët dhe ekspertët më të mirë nga fusha e shkencave ekonomike dhe shkencave kompjuterike duke krijuar një bazë të fortë për studime ekonomike dhe të biznesit të niveiit baçellor dhe master. Prej vitit 2009, Riinvest u validua të ofrojë programet franshizë në fushën e biznesit në nivelin BA dhe MBA të Universitetit Staffordshire. Ne 2018 Riinvest aprovohet nga Universiteti i Londrës dhe London School of Economics për të ofruar programet nderkombetare të Universitetit të Londrës dhe London School of Economics. VizioniKolegji Riinvest do të jete institucion i arsimit të lartë ndërmarrës dhe model në Kosovë dhe rajon që bashkëshkrinë në mënyrë sinergjike arsimin cilësor, hulumtimin e punën praktike, duke krijuar një përvojë të veçantë akademike që kultivon kreativitetin, ndërmarrësinë dhe punësimin tek studentët. Do të ketë partneritete strategjike me biznese dhe universitete vendore dhe ndërkombëtare. Riinvest do të jetë lider në formësimin e politikave dhe vendimarrjes ekonomike dhe inovacioneve teknologjike dhe do të luajë rol aktiv në zhvillimet shoqërore.MisioniMisioni ynë është të ofrojmë studime dhe hulumtime të cilësisë së lartë në mënyrë që të sigurojmë ekspertë për të mirën e nevojave zhvillimore të Kosovës, me kapacitete për të garuar në nivel global. Ne qëndrojmë pas vlerave tona, si më poshtë:Kultivimi i kreativitetit, të menduarit kritik dhe inovacionitTolerancaEtika e lartë dhe ndershmëriaLiria akademikePartneriteti dhe transparenca drejtë palëve me interes, institucioneve dhe opinionit
economics
political science
computer science
business management
education management
b2b

Arben Qirezi's Work History and Education

UNDP Kosovo
Project Manager-Public Pulse
2018 - Present
UNDP
Short term Writer/Analyst
2016 - 2017 • 1 month
Westminster Foundation for Democracy (WFD)
Political Consultant
2016 - 2017 • 3 months
Balkan Investigative Reporting Network (BIRN)
Journalist
2016 - 2018 • 3 years
AAB College
Senior Lecturer
2015 - 2019 • 3 years
UC San Diego
Fulbright Visiting Scholar
2015 - 2015 • 3 months
Crimson Capital
USAID DEMI Principal Senior Advisor
2012 - 2013 • 9 months
Urban Institute
USAID DEMI Public Administration Consultant
2012 - 2012 • 29 days
Staffordshire University
Lecturer
2011 - 2013 • 2 years
AMERICAN UNIVERSITY IN KOSOVO FOUNDATION
Adjunct Faculty-History Seminar Coordinator
2010 - 2011 • 1 year
Institute for War & Peace Reporting (IWPR)
Contributor
2002 - 2005 • 4 years
Friedrich-Ebert-Stiftung
Kosova Programme Coordinator
2000 - 2000 • 5 months
Save the Children US
USAID-Kosovo Assistance Program Project Officer
2000 - 2000 • 2 months
Government of Canada
Political/Economic/Public Affairs Officer
2000 - 2005 • 5 years

Frequently Asked Questions about Arben Qirezi


What company does Arben Qirezi work for?

Arben Qirezi works for Kolegji Riinvest (Riinvest College).

What is Arben Qirezi's role at Kolegji Riinvest (Riinvest College)?

Arben Qirezi's role at Kolegji Riinvest (Riinvest College) is Senior Lecturer.

What is Arben Qirezi's email address?

Arben Qirezi's email address is a**@riinvest.net.

What is Arben Qirezi's business email address?

Arben Qirezi's business email address is a**@riinvest.net.

What is Arben Qirezi's HQ phone number?

Arben Qirezi's HQ phone number is 038 224 322.

What industry does Arben Qirezi work in?

Arben Qirezi works in the Education Management industry.

Who are Arben Qirezi's colleagues?

Arben Qirezi's colleagues are Mentor Pajaziti, Njomza Mustafa, Shaqir Uka, Dorentina Shabani and more.

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

"We love the interface, the experience, and most importantly… the results."

Erik Straub

Chief Marketing Officer, Kickfurther

"Using Apollo, we’ve solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects."

Michael Transon

CEO, Victorious

Ready to try it out?

Get started for free, then add your whole team. You can always talk to sales if you’re interested in advanced plans.